Motorengas OyMotorengas Oy on vuonna 1995 perustettu renkaiden tukkuliike sekä Suomen johtava kaksipyöräisten nastoittaja

Kesäaikaan toimitamme laaturenkaat mm. isoihin katupyöriin, mopoihin, skoottereihin ja katuenduroihin. Valikoimistamme löytyvät myös ATV-renkaat, enduro- sekä motocrossrenkaat, custompyörien renkaat, Waycomin rengas ja vannetarvikkeet sekä laaja valikoima sisärenkaita. Maahantuomiamme merkkejä ovat Mitas, Shinko sekä Waycom. Tutustuthan tuotevalikoimaamme!

Vähittäismyynti toimii laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta.

Katso lähin jälleenmyyjäsi

Toivotamme turvallisia ajokilometrejä!

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Jari Ourila perusti Motorenkaan yli 20-vuotta sitten. Aluksi yrityksemme toiminta oli kausiluontoista, talvet Jari nastoitti renkaita ja kesät hän toimi auto- sekä moottoripyörämyyjänä. Myöhemmin toimintamme laajeni, Motorengas alkoi itse maahantuoda renkaita ja palkattiin ensimmäinen työntekijä. Tämän jälkeen toiminta on kasvanut vuosi vuodelta.

Motorenkaalla on Karjalohjalla kaksi teollisuushallia, joiden tuhannen neliön tiloihin mahtuu viihtyisä toimisto keittiöineen, nastoittamo kuudella nastoitusautomaatilla, sekä riittävästi varastotilaa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme heidän tarvitsemiansa renkaita. Auringon UV-valolta suojatut varastotilat korkeine rengashyllyineen mahdollistavat renkaiden oikeanlaisen säilytyksen ja näin ollen pidentää renkaiden ikää.

Suomen laajin valikoima kaksipyöräisten renkaita takaa sen, että meiltä saat renkaat melkein peliin kuin peliin, sekä useisiin eri käyttötarkoituksiin.
 

JARI OURILA

Motorenkaan perustaja ja omistaja

0440 473 114


Jari on Motorenkaan perustaja ja omistaja, ja kaksipyöräisten parista on kokemusta – yli 30 vuotta alalla takaavat hyvät tiedot ja taidot Motorenkaan pyörittämiseen. Motorenkaan nuorenväen tempaukset värjäävät välillä jokusen partakarvan harmaaksi, mutta kun kesä tulee niin Jari lähtee baanalle HD:llaan, tai rentoutumaan vesille entisöidyllä put-put-veneellään. Töiden jälkeen Jari suuntaa metsälenkeille tiikeribokseri Elwoodin kanssa.


jari.ourila@motorengas.fi

ANNA OURILA

Tuotepäällikkö / Nastamimmi

0400 988 225


Anna, Jarin vanhin tytär työskentelee pääosin myynnin puolella ja ottaa tilaukset vastaan. Kiireaikana myös hoituu nastamimmin hommat nastoituksen puolella. Työajan ulkopuolella puuhaa riittää 5-vuotiaan Jasmin-tyttären ja vauhdikkaan 10-vuotiaan Joonan kanssa. Jos Annalta sattuu jäämään lapsilta omaa aikaa, hän hyppää MV Agusta Brutalen sarviin ja lähtee baanalle.


anna.ourila@motorengas.fi

IIDASOFIA IHALAINEN

Mainosvastaava / Nastamimmi

0400 855 414


Jarin keskimmäinen tytär Iida toimii talvisin pääosin nastamimminä, eli hanskat liimassa, nastoituksen parissa. Kilpanastarengaskauden ulkopuolella tehtävät siirtyvät pois nastoittamosta, ja silloin Iidan tavoittaa usein myynnistä. Päätoimenaan hänellä kuitenkin on vastuu mainonnasta, tapahtumien järjestämisistä, edustustehtävistä, sekä sponsoroinnista. Iida harrastaa kaikennäköistä tavaroiden ja asioiden tuunausta, sekä oman kodin laittoa, mutta silti paras tapa nollata päätä on moottoripyöräily, ja kesäisin työmatkat hoituukin monesti MV agustalla. Perheeseen kuuluu aviomies, kaksi omaa poikaa, sekä aviomiehen kaksi poikaa. Kyllähän siinä jo tekemistä riittää, kun kasvattaa 9, 10, 11, ja 12-vuotiaita pieniä miehiä :)


iida.ihalainen@motorengas.fi

JARI "JOE" HEIKKONEN

Nastoittaja / Varastotyöntekijä


Joe on Jarin luottonastoittaja, ja ollut mukana Motorenkaassa lähes sen alusta lähtien. Hän tunteekin nastoittamon ja varastot kuin omat taskunsa. Vapaa-ajalla Joe tykkää värkätä kaikkea autotallissaan, ja sieltä löytyykin monia projekteja joita vuosien mittaan on sinne kerääntynyt.
WordPress Video Lightbox Plugin